SUOMEN MENSA RY

Suomen Mensa ry   PL 792, 00101 Helsinki       Puh  050-525 2464       Sähköposti  toimisto at mensa.fi

Näin liityt Mensaan

Uusi jäsen

Mensaan liittyäksesi Sinulla tulee olla virallinen laillistetun psykologin antama todistus älykkyydestäsi. Todistuksen tulee näyttää, että älykkyysosamääräsi on korkeampi kuin 98 %:lla väestöstä.

Älykkyystodistuksen voit hankkia joko käymällä Mensan järjestämässä testissä tai muualta.

Jos Mensa on Sinut testannut ja älykkyysosamääräsi on riittävä, olet saanut jäsenhakemuslomakkeen. Jos se on kadonnut, saat uuden ottamalla yhteyden Mensan toimistoon (toimisto at mensa.fi). Lomakkeen saavuttua toimistoon se käsitellään ja saat hyväksymiskirjeen. Jäsenyys astuu täysimääräisenä voimaan, kun olet maksanut jäsenmaksun.

Muun testin suorittaneen tulee ottaa yhteys toimistoon lomakkeen saamiseksi. Tällöin hakemuslomakkeeseen on liitettävä kopio muun testin todistuksesta.

Vanha jäsen

Ota yhteys toimistoon (toimisto at mensa.fi). Jäsenyytesi aktivoidaan, kun oikeutesi siihen on varmistettu ja uudelleenliittymismaksu sekä jäsenmaksu näkyvät Mensan tilillä.

Ulkomaat

Jäsenyys voi olla voimassa vain yhdessä Mensassa. Siirto ulkomaille tai ulkomailta tapahtuu ottamalla yhteys toimistoon (toimisto at mensa.fi). Ulkomaille muuttava voi pysyä myös Suomen Mensan jäsenenä ja säilyttää kaikki jäsenetunsa. Tällöin osoitteenmuutosilmoitus on riittävä.

Jos olet ollut ulkomailla paikallisen Mensan jäsen, ei uudelleenliittymismaksua tarvitse Suomeen palatessasi maksaa.

Kansainvälisen Mensan suora jäsenyys on tarkoitettu niille jäsenyyteen oikeutetuille, jotka asuvat maassa, jossa ei kansallista Mensaa vielä ole.


Viimeksi päivitetty 30.12.2010.

© 2022 Suomen Mensa ry