Tee nettitesti

Tee nettitesti

 

Nettitesti

Oletko utelias? Kokeile Mensan nettitestiä!

Nettitesti kertoo suuntaa-antavan ÄO-tasosi

Nettitesti koostuu 35 kuviopäättelytehtävästä, jotka on ratkaistava 25 minuutissa. Tämän testin kautta voit saada helposti ja nopeasti suuntaa-antavan arvion omasta älykkyystasostasi.
Aloita nettitesti!

 

Nettitestin tekniset vaatimukset

Verkkotesti toimii vain, jos ponnahdusikkunat ovat sallittuina. Selaimen on tuettava JavaScriptiä ja sen on oltava sallittu selaimen asetuksissa. Selain pyytää mahdollisesti lupaa suorittaa ”aktiivista sisältöä”, jolloin tämä on tarvittaessa klikattava sallituksi. Älä käytä testin aikana selaimen Back/Edellinen tai Reload/Refresh/Lataa uudelleen -painikkeita.

Vain virallinen testi antaa tarkan tuloksen

Nettitesti on Norjan Mensaan kuuluvan ammattilaispsykologin koostama, ja antaa sinulle suhteellisen hyvän arvion älykkyysosamäärästäsi.

 

Muista kuitenkin, että täsmällisen ja luotettavan älykkyysosamäärätiedon voit saada vain virallisesta älykkyystestistä. Verkkotestin luonne on puhtaasti suuntaa-antava ja sen tuloksen perusteella ei voi hakea yhdistyksen jäsenyyttä.

 

Suosittelemme kaikille älykkyydestään kiinnostuneille osallistumista Suomen Mensan testitilaisuuksiin – katso lisätiedot testikalenterista